In the mood for something good?

Meet the team


Miriam – Founder
Met een achtergrond als voedingsdeskundige startte ik in 2015 met Food2Smile. Als je genoeg beweegt en gezonder eet en drinkt is het geen enkel probleem om af en toe te snacken en te snoepen. Maar dan wel verantwoord met suikervrij snoep, verantwoorde chips, verantwoorde tussendoortjes en suikervrije chocolade. Een appel of een wortel is het gezondst, maar verantwoord genieten hoort wat mij betreft bij genieten van het leven. Trots ben ik op wat er nu al staat en de bevlogen mensen die ik ‘mijn team’ mag noemen. Geniet van alles wat er is en wees lief voor elkaar. Laten we samen bouwen aan een toekomst met veel minder suiker en aan een gezonde leefstijl. Dat is mijn droom, een droom die iedereen die eraan meedoet helpt om de betere keuzes te maken.

Andries – Sales Manager
Zelf heb ik een sales achtergrond binnen FMCG. Mijn ervaring heb ik met name binnen retail opgedaan, maar ook binnen out-of-home en export. Deze werelden komen nu samen bij Food2Smile. Daar word ik erg enthousiast van! Ook word ik enthousiast van voetbal en (ski)vakanties. De uurtje die overblijven besteed ik aan wat creatieve hobby’s. Samen met mijn vriendin trek ik er graag op uit. Verder blijf ik graag mentaal en fysiek fit, omdat ik er van overtuigd ben dat je er dan ook meer voor anderen kan zijn. Het is fantastisch om elke dag met zo’n gedreven team aan en met ons concept te werken. Helemaal omdat het niet alleen verantwoorde producten, maar ook heel lekkere zijn!

Marjan – Office Manager
Wandelen is wat ik het liefst doe in mijn vrije tijd; met name lange afstandspaden in Nederland maar ook in het buitenland zoals het Hadrian’s Wallpath. Mijn grote passie is echter het wandelen in de woestijn. Sinds 2016 werk ik bij Food2Smile, wat gaat het snel! Als officemanager heb ik uiteraard allerhande kantoortaken maar daarnaast doe ik ook de financiële administratie en onder andere een P&O gedeelte. Met de brede werkzaamheden is een dag nooit saai! Het is heel leuk om met elkaar aan de toekomst te werken.

Darryl – Grafisch Vormgever
Tekenen en ontwerpen is voor mij altijd al meer dan alleen een hobby geweest. Wat begon met het geklieder in de kleuterklas, mondde later in mijn schooltijd uit tot een grote passie voor tekenen en graffitikunst. Ook al waren mijn ouders met dat laatste iets minder blij. Toen ik daarna ook met Photoshop ging werken, ging het vlammetje echt branden. Ik raakte steeds meer gefascineerd door onbegrensde mogelijkheden die het vak grafische vormgeving te bieden heeft, en de artistieke grenzen die ik kon verleggen met dit werk. Ik vind het stoer dat mijn ontwerpen gebruikt worden om overgewicht te lijf te gaan en mensen te inspireren met een gezonde leefstijl.

Wilma – Office Organiser
Ik ben verantwoordelijk voor de orderverwerking, voorraad-, debiteurenbeheer en allerhande werkzaamheden die tussendoor komen. In dit team met smilers heb ik het enorm naar mijn zin, we zijn allemaal positievelingen met hart voor de zaak. In mijn vrije tijd maak ik graag quilts. Van kleine stukjes stof maak ik vrolijk gekleurde lappen dekens. Ook wandel ik regelmatig klompenpaden en geïnspireerd door collega Marjan ben ik zelfs lange afstandspaden begonnen. Verder rijd ik graag motor. Ben wel een mooi-weer rijder hoor. Meestal samen met mijn man en onze vrienden gaan we dan lekker toeren. Naast het feit dat ik dol ben op ons suikervrije snoep, vind ik het doel waarom Food2Smile ontstaan is heel mooi.

Freddy – Sales Manager
Genieten van het leven, positieve instelling, samen mooie dingen ondernemen, fouten maken, deze herstellen en resultaten boeken. Deze punten staan voor mij centraal. Vanaf kinds af aan was ik al geïnteresseerd in eten, drinken en hospitality. Ik heb mijn hele leven dan ook in hospitality gewerkt, zowel in binnen- als buitenland. Verder ben ik vader van 2 lieve kinderen. Samen met mijn gezin probeer ik alles uit het leven te halen. Geef nooit op, want je kunt meer dan je denkt. Daarbij komt: geloof in jezelf, wees beleefd en lief voor een ander, dan ligt de wereld voor je open. Mijn Food2Smile avontuur? Met een rugzak aan kennis en ervaring heb ik een tomeloze motivatie om Food2Smile op de kaart te zetten!

Nynke – Product Manager
Ik ben een echte foodie, ik houd van mooie en lekkere producten. De trends en ontwikkelingen volg én proef ik graag. Mijn achtergrond ligt in de levensmiddelenindustrie. Die branche is altijd in beweging. In mijn rol verzorg ik alles rondom het product. Dit begint bij een receptuur en eindigt bij een verpakking met alle stappen ertussenin. Een brede rol waar ik heel blij van wordt. Dat Food2smile een positieve bijdrage levert aan de maatschappij is voor mij belangrijk. Ik hoop dat steeds meer mensen bewuste keuzes gaan maken en draag daar graag aan bij. Wanneer ik niet aan het werk ben dan manage ik de boel thuis. Met 3 kleine jongens is het nooit stil bij ons. En is er een keer tijd over dan sta ik in de keuken om wat lekkers te bakken.

Krista – MarCom Manager
Ik heb een grote liefde voor goed, lekker en gezond eten. Verder besteed ik mijn tijd door met mijn lief en onze twee kleine boys thuis. Met hardlopen blijf ik fysiek en mentaal goed in balans, dat vind ik belangrijk. Ik geloof er in dat we de wereld op een inspirerende manier een stukje mooier kunnen maken. Dat kan ik nu doordat ik Food2Smile op de kaart mag zetten en daarmee een gezondere leefstijl promoot. Als dat geen droombaan is?! In 2015 zei de reisbranche vaarwel om mij volledig op de voedingsbranche te storten. Alle stappen die ik vanaf dat moment heb gezet, hebben mij gebracht tot waar ik nu sta. En dat is een prachtige baan voor een fantastisch bedrijf met een geweldig team.

Our Story
Benieuwd naar het verhaal achter Food2Smile? Lees hier met welke droom Miriam Bouwens de stap van voedingsdeskundige naar founder van Food2Smile maakte.

Winkelmand