Toegevoegd aan winkelmand
Bestel
Winkelmandje

Meet the team


Miriam – Founder
Met een achtergrond als voedingsdeskundige startte ik in 2015 met Food2Smile. Als je genoeg beweegt en gezonder eet en drinkt is het geen enkel probleem om af en toe te snacken en te snoepen. Maar dan wel verantwoord met suikervrij snoep, verantwoorde chips, verantwoorde tussendoortjes en suikervrije chocolade. Een appel of een wortel is het gezondst, maar verantwoord genieten hoort wat mij betreft bij genieten van het leven. Trots ben ik op wat er nu al staat en de bevlogen mensen die ik ‘mijn team’ mag noemen. Geniet van alles wat er is en wees lief voor elkaar. Laten we samen bouwen aan een toekomst met veel minder suiker en aan een gezonde leefstijl. Dat is mijn droom, een droom die iedereen die eraan meedoet helpt om de betere keuzes te maken.

Marjan – Office Manager
Wandelen is wat ik het liefst doe in mijn vrije tijd; met name lange afstandspaden in Nederland maar ook in het buitenland zoals het Hadrian’s Wallpath. Mijn grote passie is echter het wandelen in de woestijn. Sinds 2016 werk ik bij Food2Smile, wat gaat het snel! Als officemanager heb ik uiteraard allerhande kantoortaken maar daarnaast doe ik ook de financiële administratie en onder andere een P&O gedeelte. Met de brede werkzaamheden is een dag nooit saai! Het is heel leuk om met elkaar aan de toekomst te werken.

Nynke – Product Manager
Ik ben een echte foodie, ik houd van mooie en lekkere producten. De trends en ontwikkelingen volg én proef ik graag. Mijn achtergrond ligt in de levensmiddelenindustrie. Die branche is altijd in beweging. In mijn rol verzorg ik alles rondom het product. Dit begint bij een receptuur en eindigt bij een verpakking met alle stappen ertussenin. Een brede rol waar ik heel blij van wordt. Dat Food2smile een positieve bijdrage levert aan de maatschappij is voor mij belangrijk. Ik hoop dat steeds meer mensen bewuste keuzes gaan maken en draag daar graag aan bij. Wanneer ik niet aan het werk ben dan manage ik de boel thuis. Met 3 kleine jongens is het nooit stil bij ons. En is er een keer tijd over dan sta ik in de keuken om wat lekkers te bakken.

Freddy – Sales Manager
Genieten van het leven, positieve instelling, samen mooie dingen ondernemen, fouten maken, deze herstellen en resultaten boeken. Deze punten staan voor mij centraal. Vanaf kinds af aan was ik al geïnteresseerd in eten, drinken en hospitality. Ik heb mijn hele leven dan ook in hospitality gewerkt, zowel in binnen- als buitenland. Verder ben ik vader van 2 lieve kinderen. Samen met mijn gezin probeer ik alles uit het leven te halen. Geef nooit op, want je kunt meer dan je denkt. Daarbij komt: geloof in jezelf, wees beleefd en lief voor een ander, dan ligt de wereld voor je open. Mijn Food2Smile avontuur? Met een rugzak aan kennis en ervaring heb ik een tomeloze motivatie om Food2Smile op de kaart te zetten!

Romy – Marketing & Sales support
Ik word enorm gelukkig van (vegan) koken, lekker borrelen en wegdromen bij een goed boek. Daarnaast schrijf ik graag en speel ik een deuntje op mijn gitaar. Als Marketing & Sales Support zorg ik dat alle artikelen die je op onze website leest geschreven worden, doe ik SEO onderzoek, ondersteun ik de sales managers en verwerk ik alle zakelijke orders. Het is voor mij altijd een droom geweest om voor een organisatie te werken die zich inzet voor een mooiere wereld. Ik ben dan ook erg trots dat ik onderdeel mag uitmaken van dit toffe bedrijf. Ik ben blij dat ik mijn passie met een gezellig team mag delen.

Menno Snijders – Sales Manager
Sportman, Hobbyist en chef-kok, een man met meerdere passies. Ik houd ervan om mooie dingen te maken, zowel in eindproduct als in relatieperspectief. Kwaliteit staat bij mij voorop en ik zet graag nét dat stapje extra om de consument te verrassen! Je vindt mij buiten kantooruren vaak buiten aan het hardlopen of op de gravelbike. Sportieve uitdagingen ben ik altijd voor te porren. Daarnaast komt mijn passie voor voeding terug in een andere vrijetijdsbesteding, ik hou er namelijk van om heerlijk uitgebreid te koken en bakken. Ik draai mijn hand niet om voor een 4/5-gangen diner op niveau of een heerlijke stapeltaart.   

Our Story
Benieuwd naar het verhaal achter Food2Smile? Lees hier met welke droom Miriam Bouwens de stap van voedingsdeskundige naar founder van Food2Smile maakte.