Toegevoegd aan winkelmand
Bestel
Winkelmandje

Meet the team


Miriam – Founder
Met een achtergrond als voedingsdeskundige startte ik in 2015 met Food2Smile. Als je genoeg beweegt en gezonder eet en drinkt is het geen enkel probleem om af en toe te snacken en te snoepen. Maar dan wel verantwoord met suikervrij snoep, verantwoorde chips, verantwoorde tussendoortjes en suikervrije chocolade. Een appel of een wortel is het gezondst, maar verantwoord genieten hoort wat mij betreft bij genieten van het leven. Trots ben ik op wat er nu al staat en de bevlogen mensen die ik ‘mijn team’ mag noemen. Geniet van alles wat er is en wees lief voor elkaar. Laten we samen bouwen aan een toekomst met veel minder suiker en aan een gezonde leefstijl. Dat is mijn droom, een droom die iedereen die eraan meedoet helpt om de betere keuzes te maken.

Marjan – Office Manager
Wandelen is wat ik het liefst doe in mijn vrije tijd; met name lange afstandspaden in Nederland maar ook in het buitenland zoals het Hadrian’s Wallpath. Mijn grote passie is echter het wandelen in de woestijn. Sinds 2016 werk ik bij Food2Smile, wat gaat het snel! Als officemanager heb ik uiteraard allerhande kantoortaken maar daarnaast doe ik ook de financiële administratie en onder andere een P&O gedeelte. Met de brede werkzaamheden is een dag nooit saai! Het is heel leuk om met elkaar aan de toekomst te werken.

Darryl – Grafisch Vormgever
Tekenen en ontwerpen is voor mij altijd al meer dan alleen een hobby geweest. Wat begon met het geklieder in de kleuterklas, mondde later in mijn schooltijd uit tot een grote passie voor tekenen en graffitikunst. Ook al waren mijn ouders met dat laatste iets minder blij. Toen ik daarna ook met Photoshop ging werken, ging het vlammetje echt branden. Ik raakte steeds meer gefascineerd door onbegrensde mogelijkheden die het vak grafische vormgeving te bieden heeft, en de artistieke grenzen die ik kon verleggen met dit werk. Ik vind het stoer dat mijn ontwerpen gebruikt worden om overgewicht te lijf te gaan en mensen te inspireren met een gezonde leefstijl.

Freddy – Sales Manager
Genieten van het leven, positieve instelling, samen mooie dingen ondernemen, fouten maken, deze herstellen en resultaten boeken. Deze punten staan voor mij centraal. Vanaf kinds af aan was ik al geïnteresseerd in eten, drinken en hospitality. Ik heb mijn hele leven dan ook in hospitality gewerkt, zowel in binnen- als buitenland. Verder ben ik vader van 2 lieve kinderen. Samen met mijn gezin probeer ik alles uit het leven te halen. Geef nooit op, want je kunt meer dan je denkt. Daarbij komt: geloof in jezelf, wees beleefd en lief voor een ander, dan ligt de wereld voor je open. Mijn Food2Smile avontuur? Met een rugzak aan kennis en ervaring heb ik een tomeloze motivatie om Food2Smile op de kaart te zetten!

Nynke – Product Manager
Ik ben een echte foodie, ik houd van mooie en lekkere producten. De trends en ontwikkelingen volg én proef ik graag. Mijn achtergrond ligt in de levensmiddelenindustrie. Die branche is altijd in beweging. In mijn rol verzorg ik alles rondom het product. Dit begint bij een receptuur en eindigt bij een verpakking met alle stappen ertussenin. Een brede rol waar ik heel blij van wordt. Dat Food2smile een positieve bijdrage levert aan de maatschappij is voor mij belangrijk. Ik hoop dat steeds meer mensen bewuste keuzes gaan maken en draag daar graag aan bij. Wanneer ik niet aan het werk ben dan manage ik de boel thuis. Met 3 kleine jongens is het nooit stil bij ons. En is er een keer tijd over dan sta ik in de keuken om wat lekkers te bakken.

Krista – MarCom Manager
Ik heb een grote liefde voor goed, lekker en gezond eten. Verder besteed ik mijn tijd door met mijn lief en onze twee kleine boys thuis. Met hardlopen blijf ik fysiek en mentaal goed in balans, dat vind ik belangrijk. Ik geloof er in dat we de wereld op een inspirerende manier een stukje mooier kunnen maken. Dat kan ik nu doordat ik Food2Smile op de kaart mag zetten en daarmee een gezondere leefstijl promoot. Als dat geen droombaan is?! In 2015 zei de reisbranche vaarwel om mij volledig op de voedingsbranche te storten. Alle stappen die ik vanaf dat moment heb gezet, hebben mij gebracht tot waar ik nu sta. En dat is een prachtige baan voor een fantastisch bedrijf met een geweldig team.

Tess – Sales Binnendienst
In mijn vrije tijd zie ik graag zoveel mogelijk van de wereld. Verder ben ik dol op sport. Ik tennis, zit op voetbal en je vind mij in de sportschool. Ook hou ik van lekker borrelen op een lekker terras en uit eten gaan. Als sales binnendienst ben ik vooral bezig met het verwerken van zakelijke bestellingen en het onderhouden van contact met klanten. Ik word enorm blij van die contacten en hou ervan enthousiast te zijn over het product wat ik verkoop. Bij Food2Smile komen mijn hobby en werk mooi samen. Het is echt een feestje om samen met dit gedreven team te werken! Ik ben ook supertrots dat ik bijdraag aan de bekendheid van een mooi en verantwoord product.

Rene – Sales Manager
Zo lang ik werk ben ik al actief in de food sector. En het liefst werk ik voor merken met een mooie boodschap en een geloofwaardige missie. Per 1 augustus 2021 mag ik deel uitmaken van het team van Food2Smile. De missie en kernwaarden van het bedrijf sluiten perfect aan bij mijn persoonlijke waarden. Een mooie match dus. Het is mijn ambitie om het merk Food2Smile nog breder verkrijgbaar te krijgen in Europa (en wellicht daarbuiten). Om zo gezamenlijk bij te dragen aan het bevorderen van een gezondere levensstijl en het terugdringen van overgewicht en obesitas. Ik ben getrouwd, heb 3 lieve kinderen, en ik ben gek op (verre) reizen, sporten en muziek luisteren.

Romy – Office Organizer
Ik word enorm gelukkig van (vegan) koken, reizen en wegdromen bij een goed boek. Mijn rust vind ik in het spelen van gitaar en ukelele. Daarnaast maak ik mijn eigen sieraden en ben ik dol op gezelligheid. Als office organizer zorg ik dat de administratie op orde is en dat de backoffice gesmeerd loopt. Ook zorg ik voor het reilen en zeilen rondom alle zakelijke bestellingen. Het is voor mij altijd een droom geweest om voor een organisatie te werken die zich inzet voor een mooiere wereld. Ik ben dan ook erg trots dat ik onderdeel mag uitmaken van dit toffe bedrijf. Ik ben blij dat ik mijn passie met een gezellige team mag delen.

Our Story
Benieuwd naar het verhaal achter Food2Smile? Lees hier met welke droom Miriam Bouwens de stap van voedingsdeskundige naar founder van Food2Smile maakte.