Je winkelwagen is momenteel leeg!
Sticky brownies met marshmallows
11 november 2021

Deze sticky brownies met zoete aardappel en marshmallows zijn zeker het proberen waard, want dit ziet er toch al overheerlijk uit?! De brownies zijn zacht en de marshmallows zijn heerlijk verwerkt in de structuur. Bestel de marshmallows in onze webshop en bakken maar!
ingrediënten
- 100 gram dadels
- 2 eieren
- 100 gram havermeel
- 1 tl bakpoeder
- Snuf zout
- 100 gram cacaopoeder
- 6 marshmallows
- 100 gram zoete aardappel blokjes
- Eetlepel kaneel
bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 160 graden.
- Doe de dadels ingepit, de eieren, havermeel, bakpoeder, zout, cacao poeder, kaneel en zoete aardappel blokjes in een blender. Mix dit tot een fijn beslag.
- Verdeel het beslag uit over 8 muffin vormpjes.
- Knip 3 marshmallows van Food2smile in kleine blokjes (ongeveer 4 blokjes uit 1 marshmallow). Druk deze blokjes in je brownies.
- Knip nog eens 3 marshmallows fijn en leg die bovenop je brownies.
- Doe de marshmallows in de oven en bak deze in 20-24 minuten gaar. Ze blijven een beetje kleverig van binnen en hebben hierdoor een intense chocolade smaak.
Fotografie en recept: Gezonde Dutchies