In the mood for something good?

Our story

I have a dream

founder Food2Smile Miriam Bouwens

Maak kennis met miriam

Als voedingsdeskundige heb ik vele kinderen met overgewicht en obesitas mogen helpen. Jarenlang heb ik gezinnen een gezondere leefstijl bijgebracht. Het is vaak meer een kwestie van omdenken dan van restricties. Naast meer beweging en gezonder eten en drinken, is het namelijk geen enkel probleem om af en toe te snoepen. Maar kies dan wel voor een verantwoord snoepje.

Een appel of een wortel is het gezondst, maar de meeste kinderen zullen dit niet beschouwen als een verwen-momentje. In mijn zoektocht naar verantwoord snoep kwam ik talloze producten tegen, maar geen enkele voldeed aan mijn criteria. Het snoep mocht geen toegevoegde suikers bevatten, en dat mocht ook niet vervangen worden door het gebruik van aspartaam of andere rode E-nummers. Daarnaast wilde ik dat het snoep ook echt voor iedereen is, dus ook vegan en glutenvrij. Er was simpelweg geen enkel product dat ik met een gezond geweten zou aanraden aan mijn cliënten. Daar moest ik iets aan doen.

Zo werd Food2Smile geboren: snoep, koek en chips voor iedereen die kiest voor verantwoord lekkers.
Proef het en dan mag jij raden waarom wij Food2Smile heten ?

‘WE BELIEVE’

Wij geloven dat snoepen en snacken prima kan bij een verantwoorde lifestyle. Dat is waar wij jou een handje bij helpen: snoep, koek en chips dat je met een gezond geweten kunt eten. Food2Smile is het bewijs dat je met verantwoord snacken niet hoeft in te leveren op een heerlijke smaak. Laat onze producten een echte smile op je gezicht toveren!

‘OUR PRODUCTS’

Onze producten zijn gemaakt met het geloof dat suikervrij net zo lekker kan zijn als reguliere producten. Veel van onze snoepjes en snacks zijn zelfs helemaal suikervrij, vegan of glutenvrij.
Al onze producten zijn verantwoord, dus zonder toegevoegde suikers en zonder rode E-nummers. Verder zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de lekkerste snoepjes en snacks zodat er steeds meer keus is.

‘HOW WE GOT HERE’

Als voedingsdeskundige heeft Miriam Bouwens jarenlang vele gezinnen mogen helpen om gezonde keuzes te maken in de strijd tegen overgewicht. Snacken was een lastig punt, want hoe zorg je dat gezond eten leuk blijft en zonder teveel restricties? Na een eindeloze zoektocht naar verantwoorde snacks nam Miriam het heft in eigen handen: Food2Smile was geboren!

Healzzy2Go: een vendingconcept met gezondere keuzes

Tot voor kort was de associatie met een vendingautomaat: slecht, vet, suiker en ongezond. Die tijd is voorbij. Healzzy2Go heeft een uitgekiend assortiment dranken, snoep, chocolade en snacks die stuk voor stuk gezondere keuzes zijn. Een deel van hun aanbod zijn de producten van Food2Smile.

Voor scholen die willen voldoen aan de zilveren of gouden schaal van het Voedingscentrum is er een speciale automaat. Tevens zijn er assortimenten die zijn afgestemd op sportlocaties en voor bedrijven. Voor meer informatie over dit vernieuwende concept kunt u terecht bij Rik van Breda.
M: 06-579 27 271 – E: rik@healzzy2go.nl

Wij zijn trotse partners van deze organistaties

Winkelmand