In the mood for something good?

Veel gestelde vragen

Betaalmethode

Welke betaalmethoden kan ik gebruiken?

Je kunt veilig bij ons betalen met de volgende betaalmethoden: iDeal, PayPal, AfterPay*, Mister Cash/ Bancontact. Het gebruik van deze diensten is gratis.

Verzending

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

Bezorging binnen Nederland en België wordt verzorgd door PostNL. Wanneer je bij de bezorging van je bestelling niet thuis bent, zal deze de volgende werkdag nogmaals worden aangeboden. Daarna kan je jouw bestelling ophalen bij een PostNL pakketpunt bij jou in de buurt. Belgische bestellingen worden 3x aangeboden. Daarna gaat de bestelling retour.

Krijg ik een traceercode van mijn bestelling?

Wanneer wij het pakketje hebben overgedragen aan PostNL, ontvang je in een e-mail met jouw traceercode.

Kan ik mijn bestelling bij jullie ophalen?

Het is mogelijk om jouw bestelling op te halen bij ons kantoor in Amersfoort. We ontvangen je graag! Klik hier voor het adres en openingstijden.

Producten

Ik heb last van allergieën. Is Food2Smile geschikt voor mij?

Wij vermelden al onze ingrediënten op onze verpakkingen. Op de website staat de ingrediëntenlijst ook vermeld, onder het kopje ‘ingrediënten’. Hier staat alles wat je nodig hebt om te weten of dit product veilig is voor jouw allergie. Kom je er niet uit? Vraag het ons, wij helpen je graag!

Wat betekent bij Food2Smile ‘TRANSparent’?

We willen dat elke ouder de TRANSparantie krijgt die nodig is om bewust te kunnen kiezen. We laten niets weg, we verbloemen niets en zijn absoluut open. Dat kunnen we ook, want we zijn trots op alle producten die we bij elkaar hebben weten te brengen. Met name trots omdat we er steeds alles van willen weten conform de Food2Smile-norm.

Is Food2Smile glutenvrij?

Bijna al onze producten zijn glutenvrij en daar zijn we trots op! Als een product glutenvrij is, staat dit duidelijk aangegeven op de verpakking en op de productpagina op de website. Zo weet je heel snel of het product voor jou geschikt is!

Hoeveel calorieën zitten er in jullie producten?

Dit verschilt per product, maar één ding is zeker: de calorieën zijn altijd een stuk minder dan een vergelijkbaar product mét suiker. Het aantal calorieën per product staat aangegeven bij productinformatie in de webshop en op de verpakkingen. Wij houden wel de volgende maatstaaf aan: snoepjes bevatten niet meer dan 7 Kcal per stuk en chips bevatten niet meer dan 100 Kcal per zakje.

Hoeveel vet zit er in jullie producten?

Wij letten heel scherp op het aantal vetten in onze producten. Dit verschilt per product, kijk hiervoor bij de productinformatie in de webshop en op de verpakkingen. Wij kiezen heel bewust voor een alternatieve methode van de productie van onze chips. Onze chips zijn niet gefrituurd maar gepopped! Daarmee verminderen we het percentage verzadigd vet tot wel 60% ten opzichte van andere chips merken in het schap! Maar ook bij onze koekjes letten we goed op de vetten. Onze Cookies bevatten geen transvetten.

Is Food2Smile gelatinevrij?

Al onze producten zijn gelatinevrij, op onze marshmallows na. Om deze producten gelatinevrij te maken, gebruiken wij pectine (fruitsuiker). Hiermee zijn de producten geschikt voor iedereen die op zoek is naar halal, kosher en vegan producten.
Er wordt aan gewerkt om ook de marshmallows gelatinevrij te maken.

Is Food2Smile biologisch?

Onze focus ligt bij het maken van suikervrije producten zonder rode E-nummers. Food2Smile-producten zijn niet biologisch.

Is Food2Smile geschikt voor vegetariërs en veganisten?

Met uitzondering van onze marshmallows, zijn al onze producten gelatinevrij!
En behalve producten waar chocolade inzit, ia het assortiment ook vegan.
Let altijd goed op de ingrediëntenlijst van het product om zeker te zijn of deze past binnen jouw dieet. De ingrediëntenlijst is beschikbaar op zowel de verpakkingen als in onze webshop.

Ik heb een vraag/opmerking/idee! Kan ik deze insturen?

Graag zelfs! Wij verbeteren continu ons assortiment en horen graag jouw ideeën hierover. Heb jij verbeterpunten of creatieve ideeën? Wij horen dit graag! Stuur hiervoor een mailtje naar info@food2smile.nl.

test

sdafadsgasdfasfd

Winkelmand