Je winkelwagen is momenteel leeg!
De lekkerste vegan paasbrunch
De vogels fluiten, de was kan buiten worden opgehangen en het zonnetje voelt heerlijk zacht op je gezicht. Het is lente! Na de natte, koude winter zijn wij wel toe aan wat vrolijkheid. En wat is er vrolijker dan een heerlijke, vegan paasbrunch? Jij blij, de dieren blij. We helpen je op weg om de lekkerste paasbrunch te organiseren.
De recepten
Toast met vegan eiersalade en bieslook
Ingrediënten:
- Volkoren boterhammen
- Verse bieslook
- Zelfgemaakte vegan eiersalade
Bereiding:
Rooster een paar boterhammen en serveer deze met zelfgemaakte vegan eiersalade. Knip de bieslook in kleine stukjes en serveer op heerlijk geroosterd brood.
Vegan pannenkoeken
Ingrediënten:
- 200 g volkoren bloem
- 2 tl bakpoeder
- 1 tl zoetstof naar keuze
- Snufje zout
- 240 ml plantaardige melk
- 1 tl vanille-extract
- Plantaardige olie om te bakken
Bereiding:
- Meng de bloem, bakpoeder en zout in een kom.
- Voeg de plantaardige melk, zoetstof en vanille-extract toe. Meng tot een glad beslag.
- Bak de pannenkoeken in een pan met wat olie tot ze goudbruin zijn.
Verse fruitsalade
Wat is er nu lekkerder dan pannenkoeken met fruit? Serveer bij je vegan paasbrunch een heerlijke fruitsalade voor extra vitaminen.
Ingrediënten:
- Aardbeien
- Blauwe bessen
- Ananas
- Kiwi
- Druiven
- Munt
Bereiding:
Snij het fruit in kleine stukjes, meng alles in een kom en serveer bij de vegan pannenkoeken.
Vegan BLT wraps
Ingrediënten:
- Volkoren wraps
- Plantaardige bacon, van bijvoorbeeld La Vie of AH Terra (of maak het zelf)
- Tomaten
- IJsbergsla
- 1 el Mayolijn
- Food2Smile popped chips
Bereiding:
- Beleg de volkoren wraps met bovenstaande producten. Rol ze op, snij in kleinere stukken en serveer met een fleurige cocktailprikker en wat popped chips.
Vegan paasbrunch
Als dit geen smullen wordt, weten wij het ook niet meer. Wij hebben in ieder geval zin in de lente én een super lekkere paasbrunch! Wat ga jij maken met Pasen? Laat het ons weten op Instagram of Facebook! Onze webshop bezoeken? Dat kan hier.