In the mood for something good?

Nu verkrijgbaar bij Jumbo

Zo blij! Jumbo heeft 4 soorten suikervrij snoep van Food2Smile in 46 winkels in Nederland en België opgenomen. Echt mooi om te zien dat Jumbo op deze manier invulling geeft aan hun ambitie om hun aanbod gezonder te maken met producten die minder zout, vet en suiker bevatten. En daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres.

Je vindt suikervrij snoep van FOOD2Smile in deze Jumbo WINKELS

   Bij je online JUMBO boodschappen

   Ervaar het gemak van online boodschappen doen bij Jumbo. Bestel onze Food2Smile producten via de Jumbo app of op Jumbo.com.

   Het assortiment van Food2smile bij Jumbo

   suikervrij gummie snoep
   GIMME GUMMY MIX

   Zin in iets lekkers, maar vraag jij je af of snoepen gezonder kan? Met deze gummy mix heb jij de oplossing in handen. En geniet je verantwoord van suikervrije, glutenvrije én vegan gummybeertjes, colaflesjes en kersjes.

   suikervrij drop
   LIQUORICIOUS

   Drop: het kan niet Hollandser, toch? Maar wij zouden Food2Smile niet zijn als we geen verbetering hadden bedacht: suikervrij drop. Wel ouderwets lekker, maar eigentijds verantwoord. Handig ook die afsluitbare verpakking. Gemaakt met alleen de beste natuurlijke kleur- en smaakstoffen. Delicious – Liquoricious!

   suikervrij fruit snoep
   VERY BERRY

   Verantwoord en lekker kan dat? Ja zeker. Geniet van dit zachte suikervrije gummy fruit snoep. Bovendien ook vegan. Ja je leest het goed: gummiesnoep zónder gelatine. In een hersluitbare verpakking. Suikervrij, glutenvrij en vegan

   suikervrije cola flesjes snoep
   COLA-LA BOTTLES

   De bekende colaflesjes, maar dan suikervrij. Wel net zo zoet door zoetstoffen. Deze zachte gummy colaflesjes snoepjes krijgen hun colasmaak van natuurlijke aroma’s. Zo geniet je met een smile!

   Ambities Jumbo

   Iedereen helpen gezonder te leven, met aandacht voor lekker en gezond eten en voldoende beweging. Dat is de ambitie van de Jumbo. Dat omarmen wij als Food2Smile uiteraard maar al te graag. Meer weten over welke stappen Jumbo hierin zet? Je leest meer over de aanpak van Jumbo voor een gezonder aanbod met steeds minder vet, zout en suiker.

   Our story

   Als voedingsdeskundige heeft Miriam Bouwens vele kinderen met overgewicht en obesitas
   mogen helpen. Jarenlang heeft ze gezinnen een gezondere leefstijl bijgebracht. Een appel of een wortel is het gezondst. Alleen beschouwen de meeste kinderen en volwassenen dit niet als een verwenmoment. Ze zocht naar verantwoord snoep, maar geen enkel product voldeed aan haar criteria. Ze nam het heft in eigen hand en startte Food2Smile.

   Wij geloven dat snoepen en snacken prima kan bij een verantwoorde lifestyle. Dat is waar wij jou een handje bij helpen: snoep, koek en chips dat je met een gezond geweten kunt eten. Food2Smile is het bewijs dat je met verantwoord snoepen niet hoeft in te leveren op een heerlijke smaak. Laat onze producten een echte smile op je gezicht toveren!

   Winkelmand